Flæskesteg

maj 28, 2016 Susanne 0

Først og fremmest gælder det om at ridse stegen rigtigt. Den skal ridses dybt, men ikke helt ned til kødet. Derefter skal stegen have godt […]

Røget mayonnaise

maj 25, 2016 Susanne 0

Når man laver røget olie, gælder det om at hælde olien i en beholder, med en så stor overflade som muligt. F.eks. en bradepande. Olien […]

Weber Camp 2016

maj 22, 2016 Susanne 0

Årets Weber Camp 2016, har været en kæmpe succes for Det lille Grilleri. Vi serverede ca. 800 smagsprøver, som bl.a. bestod af 9 kg pølser, […]

Hotdog fra Weber Camp 2016

maj 20, 2016 Susanne 0

Ud over pølse og brød består hotdoggen af agurke relish, BBQ sauce, røget mayonnaise, hakkede wasabi nødder, rødløg og hvidløgsspirer. Wasabinødderne hakkes groft. Dette er […]

Pizza snack

maj 20, 2016 Susanne 0

Ca. 50 stk. 300 g revet ost 3 æg 2 spsk. kokos 1 spsk. loppefrøskaller. Alle ingredienser røres sammen. Formes til små kugler, som trykkes […]

Vinflaske med lys

maj 16, 2016 Susanne 4

Hvor kommer alle de tomme vinflasker fra, og hvad skal vi bruge dem til? De må kunne bruges til “lysestager”. Først skal bunden skæres af, […]

Tulipaner

maj 15, 2016 Susanne 0

Det startede allerede sidste efterår.             Vi blev enige om, at lave et rundt bed under blommetræet, med tulipaner. Der […]