Pizza sauce

Vi har efter hånden prøvet flere for skellige saucer til pizza. I mange år brugte vi en sauce som skulle koges ind i flere timer. Det var ikke altid der lige var tid til at koge pizza sauce, og hvis der heller ikke var mere i fryseren, ja så kunne det hele jo falde på gulvet. Derfor er vi kommet frem til denne “hurtige” pizza sauce.

P1140334

 

1 ds. eller karton hakkede tomater, som drænes en smule

2 fed hvidløg, hakket

1 tsk. salt

2 tsk. sukker

Friskkværnet peber

2 spsk. god olivenolie

2 – 3 groft hakkede ansjoser.

Evt. revet parmesan ost

En god sjat tørret basilikum og oregano, evt. lidt tørret timian

Der kan tilsættes en smule balsamico, for at give en syrlig undertone.

Hvis der ønskes en helt glat sauce, blendes den. Så er det en god idé, først at tilsætte de tørrede urter efter, da det ellers giver en lidt grumset sauce. Det er kun udseende, smagen er det samme.

Hvis der ønskes en mere rustik sauce, moses den bare med en gaffel.

Herefter kan der evt. tilsættes en pæn portion revet parmesam.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*