Fisk i gul karry

Start med at tilberede den gule karry sauce. Varm lidt olie i en gryde, svits den gule karry af i olien. Tilsæt kokosmælk, kefir lime blade og lime saft. Kog saucen godt igennem.

I vores lokale (Vejle) thaisupermarked, har vi købt en fisk, som ligner en rød snapper.

Fisken snittes 4 – 5 gange på hver side, hvorefter den kommes i en wok med varm olie. Fisken steges ca. 4 minutter på hver side, alt efter størrelse.

I en anden wok steges grønsagerne i lidt olie. Her har vi brugt majs, sukker ærter, forårsløg og rødpeber. Grønsagerne svitses i lidt olie, hvorefter der tilsættes lidt fiskesovs. Evt. fiskesovs med hvidløg og chili, se opskrift her på bloggen.

Læg fisk og grønsager på et fad, hæld saucen over fisken.

Serveres med kogte ris.

Fisken blev spist, men der var grønsager, ris og sauce til overs. Grønsagerne blev dagen efter varmet i saucen. Risene blev lunet, og så grillede vi nogen store rejer. Så var der super middag igen.

Thai mad er bare godt, og super nemt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*