Påskeæg

Jeg fik dette dejlige stykke værktøj i julegave. Nu skal det for alvor tages i brug.

Marcipanen blandes med det man nu har lyst til. Vejes af, formes til kugler, og kommer en tur i æggetrilleren. Vupti, så er der påskeæg, og de er ens.

Her har vi lavet 4 forskellige smagsvarianter.

Ananas, kokos og ingefær:

50 g marcipan

50 g  kokosmel

40 g fint hakket ananas

1 tsk fintrevet ingefær

Det hele blandes til en ensartet masse.

Daim:

Fint hakket daim, blandes med marcipan,

Lakrids:

200 g marcipan

2 – 3 spsk lakridspulver, alt efter smag.

Blandes til en ensartet masse.

Nougat:

Kom et lille stykke nougat ind i marcipankuglen, inden den formes som et æg.

 Herefter overtrækkes æggene med chokolade.

De pyntes så man kende forskel.

Rigtig god påske

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*