Is med chokolade, valnødder, marcipan og cocktailbær

Oles nye favorit is.

½ vaniljestang

1 dl æggeblommer

100 g sukker

6 dl fløde

100 g chokolade, gerne små knapper, ellers hakket.

100 g groft hakkede valnødder

100 g marcipan i små tern

100 g cocktail bær, skåret i halve

Vaniljestangen flækkes og kornene skrabes ud. Mas vaniljekornene med lidt af sukkeret, så kornene skilles ad.

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje sukker, til det er hvidt og skummende.

Pisk fløden til let skum.

Vend æggesnaps og flødeskum sammen, tilsæt fyldet, og kom hele herligheden i ismaskinen.

Hvis du ikke har en ismaskine, kan massen sættes direkte i fryseren, der skal bare røres et par gange så fyldet ikke falder til bunds.

Denne is er så smagfuld at den ikke kræver bær, sovs eller andet tilbehør. Men et godt glas dessertvin gør nu godt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*