Pulled Laks

Det er første gang vi har tilberedt pulled laks. Vi er tilfredse med resutatet. Vi brugte denne opskrift, som er fra foodbaby.dk:

1 Lakseside ca. 1,5 kg

70 g soyasauce

saft af 1 lime

10 cherrytomater

2 tsk hvid balsamico eddike

2 fed hvidløg

Basilikum

Kom soya, limesaft, cherrytomater, balsamico eddike og hvidløg i en blender og blend sammen.  Fordel dette over laksen og drys det friske basilikum på toppen. Vi glemte basilikum, ups.

Sæt laksen i grillen ved 175 grader i 20-25 minutter, eller til den flager fint.

Tag laksekødet forsigtigt af skindet, kom kød og væske i en skål, og træk kødet forsigtigt fra hinanden.

Vi serverede laksen i pitabrød med salat, ærter, grillet majs, citron mayo og så naturligvis den glemte basilikum.

Til pulled laks kan man bruge den krydderblanding, man syntes bedst om, laksen kan også godt tåle en gang røg. Det er bare at prøve sig frem. God fornøjelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*