Grene mm. til pynt

Helt tilfældigt sad jeg og kikkede i et blad, selvfølgelig med opskrifter. Her faldt jeg så over en opskrift, som var pyntet af, med nogen grene, som var bagt i silikoneforme. Straks gik jeg gang med at søge på disse forme.

Da de kom til huse skulle de så prøves af. Pynten skulle bruges til hummer bisque, så de skulle på ingen måde være søde.

Jeg forsøgte med opskriften på vores rugkiks, og det virkede.

Rugkiks

Jeg tilsatte lidt tørret dild til dejen.

Dejen skal stå lidt inden den smøres ned i formen. Herefter skrabes det overskydende dej af. Formene lægges på en bage plade, bages ved 170 grader i 8 min. Grenen tages ud af formen, med en pincet, mens de er varme.

Lægges på en rist og afkøler. Sammen med grenene ligger der også nogen koraller.

Senere vil der også komme idéer til andet end rugkiks, f.eks. chokolade.

Det er altid sjovt med nyt legetøj. Rigtig god fornøjelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*