Lakseburger

lakseburgerVi stater ud med halestykket af en fersk laks. Skindet skæres fra og laksen hakkes med kniv.

20140503 021

Den hakkede laks blandes med panko rasp, forårsløg, persille, æg, sennep, salt og peber. Når farsen er blandet, formes den som bøffer og hviler i 1 time. Inden de grilles pensles de med olivenolie på begge sider.lakseburger 2
To cedertræsplanker er varmet op så de ryger.Plankerne vendes og laksebøfferne lægges på den varme side. Efter 7 minutter vendes bøfferne og får 7 minutter på den anden side.Til sidst kommer bollerne med ind og bliver varmet.

lakseburger 3Som dressing røres dijonsennep og ahornsirup sammen med salt og peber.

20140503 019

Lidt grøn salat og rødløg gøres klar.

20140503 031

Og burgeren er klar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*