Torsk med chorizo og ærtepuré

Ja, det er længe siden der er sket noget her på bloggen. Der har bare ikke været overskud. Men nu kommer der en let lille opskrift.

Til 4 personer skal der bruges

4 pæne torskefileter

200 g spicy chorizo i tern

400 g frosne ærter

Start med at drysse torsken med salt og frisk kværnet peber.

Kom chorizoen på en pande med lidt smagsneutral olie. Steg chorizo tern sprøde. Tag derefter  chorizo tern af med en hulske. Bland lidt smør i den resterende olien, som nu også indeholder fedtet fra chorizo pølsen. Sæt denne blanding til side, hold den varm.

På en ren pande steges torsken i lidt smør, ved middel varme.

Mens fisken steger tilberedes ærtepuréen. Giv de frosne ærter et hurtigt opkog. Kom dem derefter i en blender med lidt smør. Smag til med salt og peber og hold puréen varm, hvis fisken ikke er stegt færdig.

Anretning: Kom ærtepuréen i en dyb tallerken, læg torsken oven på puréen, fordel chorizo tern over torsken og kom til sidst den varme chorizo olie rundt om puréen.

Færdig og ser det ikke lækkert ud.

Server retten med lidt brød og et koldt glas hvidvin. Velbekomme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*