8 portioner.
½ l lunken vand
1/4 pk. gær
Tipo 00 hvedemel, til passende konsistes ca. 800 g
2 tsk. salt
2 spsk. oliven olie
røres langsomt i 15 – 20 minutter, eller håndæltes.
Konsistensen skal være blød og glat, men må ikke klistre.
Dejen hæver i min. 4 timer.
Formes til boller, som hæver 1 time, hvis de skal bruges med det samme.
Hvis dejen ikke skal bruges med det samme, kan den kommes i poser.
Dejen kan holde sig i køleskab i en uge. Dejene kan også fryses.
Når dejen skal rulles ud, er det rigtig godt at gøre det durum mel. Det giver en super sprød pizza bund.
Velbekomme og god fornøjelse. Vi bliver aldrig trætte af pizza.
Hej med jer 2
Jeg ser jeres opskrifter igennem og finder dem rigtig gode. I er helt sikkert to der elsker at hygge med madlavningen, mig selv inklusiv. Ha’ en rigtig dejlig dag videre.
Thomas, Brønderslev
Dejligt du kan bruge nogle af opskrifterne. Ja, vi elsker at hygge med god mad. Rigtig god dag til dig også.