Pizza dej

8 portioner.

½ l lunken vand

1/4 pk. gær

Tipo 00 hvedemel, til passende konsistes ca. 800 g

2 tsk. salt

2 spsk. oliven olie

røres langsomt i 15 –  20 minutter, eller håndæltes.

Konsistensen skal være blød og glat, men må ikke klistre.

Dejen hæver i min. 4 timer.

Formes til boller, som hæver 1 time, hvis de skal bruges med det samme.

Hvis dejen ikke skal bruges med det samme, kan den kommes i poser.

Dejen kan holde sig i køleskab i en uge. Dejene kan også fryses.

Når dejen skal rulles ud, er det rigtig godt at gøre det durum mel. Det giver en super sprød pizza bund.

 

Pizza

 

P1140373

Velbekomme og god fornøjelse. Vi bliver aldrig trætte af pizza.

2 Kommentarer

  1. Hej med jer 2

    Jeg ser jeres opskrifter igennem og finder dem rigtig gode. I er helt sikkert to der elsker at hygge med madlavningen, mig selv inklusiv. Ha’ en rigtig dejlig dag videre.

    Thomas, Brønderslev

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*