Cheese poppers

Vi er ikke helt enige om de skal hedde cheese poppers eller chili cheese poppers. Ole mener de skal hedde chili cheese poppers, fordi der er hakket chili i. Jeg (Susanne) mener kun det er chili cheese poppers når osten er kommet i en hel chili. Skidt med det vi syntes de smager godt.

240 g revet cheddar ost

100 g frisk ost

Hakket jalapenos efter smag (ca. ½ glas)

½ tsk salt

¼ tsk peber

Alt stilles frem til det har stue temperatur. Røres sammen. Formes til kugler.

20150329-003

Vendes i mel, æg og rasp. Derefter i æg og rasp igen.

20150329-005

Varm olien op til 160 grader. Kog kugler i ca. 3 minutter.

cheese-poppers

Lægges på fedtsugende underlag, og afkøler lidt inden de spises.

Opskriften kommer fra Per Aastradsen, landsholdsgriller.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*