I mange år har vi søgt efter den ultimative müsli, uden held. Havde jeg vidst det var så nemt at lave, havde jeg gjort det for flere år siden. Jeg startede ude med denne fordeling.
4 dl havregryn
1 dl hasslenødder
1 dl mandler
1 dl tørrede bær
3 spsk hørfrø
3 spsk solsikkekerner
3 spsk sesamfrø
3 spsk honning
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
Hasselnødder og mandler hakkes groft, blandes med frø, kerner og krydderier. det hele kommes på en bageplade med bagepapir. Honningen fordeles over. Sættes i ovnene ved 150 grader. Vendes 2-3 gange i løbet af de næste 15-20 minutter.
Når müslien er ristet gylden, er den færdig.
Afkøles helt inden den kommes i en tæt boks.
Spises med ymer, yoghurt, skyr eller havregryn. Evt. sammen med frisk frugt.
Velbekomme.
Leave a Reply