Så er vi også kommet med på vaffel bølgen.
Det startede med denne helt simple opskrift til morgenmad.
Æg, skinke, peberfrugt i tern og forårsløg blandes, og kommes i vaffeljernet.
Serveres sammen med et stykke hjemmebagt rugbrød.
De næste vafler vi prøvede var spinatvafler.
1 stor håndfuld spinat
2 æg
100 g hytteost
1 spsk loppefrøskaller
1/4 tsk salt
1 tsk bagepulver
fedtstof til bagning
Alle ingredienser kommes i foodprocessoren og køres til en ensartet masse. Lad dejen stå 10 minutter, så har loppefrøskallerne trukket væske, og dejen bliver tykkere.
Vaflerne bages til de er gyldne.
Servers med med røget laks, avocado, smøreost, lidt frisk spinat og citron perler.
Også broccolivafler, har vi prøvet med succes.
150 g broccoli
20 g revet parmesanost
2 æg
1 spsk tørret koriander
salt
fedtstof til stegning.
Kom alle ingredienser i foodprocessoren og kør til dejen er ensartet. Vaflerne bages til de er gyldne.
Vi serverede vaflerne med skaldyrssalat, rejer, lakserogn og dild.
Den sidste slags vafler vi har prøvet er gulerodsvafler.
3 revne gulerødder
1 æg
1 dl mælk
1 dl rugmel
fedtstof til stegning.
Alle ingredienser blandes. Lad dejen trække 5 – 10 miutter, så den bliver lidt tykkere. Bag vaflerne til de er gyldne.
Denne gang blev vaflerne brugt som pølsebrød til en hotdog med coleslaw.
Leave a Reply