Så er vi igen inspireret af vores ture til Thailand. På en lille restaurant i Karon Beach, har vi fået de bedste shrimp cakes, reje frikadeller. Og vi fik lokket opskriften ud af kokken.
Et kyllinge bryst
ca. 12 store rejer
lime saft
salt og peber
Kyllingebrystet hakkes helt fint. Rejerne hakkes noget grovere. Alle ingredienser blandes. Her har vi tilsat fint hakket dild, men det er kun fantasien der sætter grænse for tilsmagningen.
Farsen formes til små kager/frikadeller. Kagerne vendes i mel, æg og panko rasp.
Kagerne koges i varm olie, og lægges herefter på fedtsugende papir.
Server shrimp cake med sweet chili sauce og en blandet salat. Eller nyd dem som snack til et glas kold hvidvin.
Næste gang vil vi prøve at tilsætte farsen et æg og en anelse mel/rasp, for at få farsen til at hænge lidt bedre sammen.
God fornøjelse.
Leave a Reply