En dejlig nem lille ret.
500 g kyllingebryst
Marinade:
2½ dl græsk yoghurt 10 %
2 tsk karry
1 tsk gurkemeje
1 tsk spidskommen
1 tsk stødt koriander
chili efter smag
salt og peber
Dressing:
2 dl græsk yoghurt 10 %
1 tsk stødt koriander
1 tsk spidskommen
2 fed hvidløg
salt og peber
Skær kyllingestykkerne i tern ca. 5 x 5 cm.
Rør alle ingredienser til marinaden sammen, i en skål der er stor nok til kyllingen også kan være der. Smag marinaden til før kyllingen vendes i.
Dæk skålen til, og lad kyllingen marinere mindst 1 time, eller gerne fra morgen til aften. Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
Kyllingen steges på en pande med olie, til den er gennem stegt.
Her er kyllingen serveret med dressing, fladbrød og agurkeskiver, det hele er drysset med persille og sesam.
Rigtig god fornøjelse.
Leave a Reply