Dagen startede med en tur i kolonihaven, hvor vi høstede asparges, rabarber og mynte til aftenens menu.
Efterfølgende blev der høstet i haven hjemme. Spiselige blomster, brøndkarse, ærteskud og rød skovsyre. Alt er skyllet og klar til at pynte med.
Til velkomst, en jordbær mohito, super dejlig frisk sommerdrink.
Bordet er dækket, og blomsterne er fra haven.
Vinmenuen er klar.
Til forret, letkogte asparges med stenbiderrogn.
Anden ret, lynstegt tun med æble- mango salsa.
Til hovedret lammekoteletter.
Som tilbehør grillede auberginer.
Til dessert, rabarber crumble med hjemmelavet is. Serveret på skifferplade med en varm og en kold pande.
Tusinde tak for de smukke roser og en rigtig hyggelig aften.
Jøsses. Hvornår starter du restaurant? Det ser jo mere end proff ud
Hej Åse
Tak for de flotte ord. Du er velkommen til at kigge forbi.
Hilsen
Ole og Susanne
Hejsa
Tusind tak for en rigtig dejlig, det som altid en helt igennem dejig aften, skøn mad, vin og selskab.
Nic er stadig ikke helt vågen (Hans golfspil var en ren katastrofe).)
rigtig dejlig søndag aften til jer.
Knus Nic og Sanne
Trist at høre at Nicolais golfspil ikke gik så godt. Måske skal han lade være med at spille golf om søndagen. Også god søndag aften til jer.
Ole og Susanne