Fiske dog

Her i huset er hot dog efterhånden blevet meget forskellige. Denne udgave er med fisk.

Start med at lave en fiskefars.

400 g fisk

100 g røget spæk

2 løg

2 æg

hvedemel

salt, peber og lidt chili

Start med at hakke løg og spæk fint, tilsæt fisk og salt og hak videre. Herefter tilsættes æg, peber og chili. Til sidst tilsættes hvedemel, til farsen har den rigtige konsistens.

Kom farsen på en sprøjtepose, hvis den skal steges som fiskepølser. Lad nu farsen hvile i ½ time.

Steges i en blanding af olie og smør.

Nu skal fiske dog´en samles. Kom lidt bacon syltetøj i bunden af brødet, herefter fiskepølsen, top med en god skaldyrssalat, rejer, lidt caviar (caviart) og til sidst  rødbedespirer. En helt anderledes hot dog, som bare smager rigtig godt. Velbekomme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*