Tyrkiet 2017

Så er vi hjemme igen, efter 14 dejlige dage i det solrige og varme Tyrkiet. Igen i år har vi nye oplevelser og ideér til nye projekter med hjem.

Vi fandt hurtigt ud af, hvor privilligerede vi er mht. køkkengrej. Panden var vind og skæv, gryden kæmpe stor og kogepladerne blev næsten lige så varme neden under. som ovenpå. Dog lykkedes det os at tilberede noget god morgenmad og nogle få lette retter til aften.

Men det var en kæmpe fordel at vi boede som vi gjorde. Vi kunne handle og hjembringe hvad vi ville. Potieren hjalp endda med at få indkøbsvognen ind i elevatoren.

Igen i år var vi på “Knolden”. To gange. Først på gående som vi plejer, og senere med den nye svævebane.

På gåturen oplever og ser vi hvergang nye ting. Der er stadig lidt håndværk tilbage, selv om det meste efterhånden er blevet noget turistgejl.

Dejligt er dog at se tiden stadig er sat lidt i stå, her midt i det pulserende Alanya.

Den største aha oplevelse vi havde, på vores gåtur i år. Var da vi inde og spise Gözleme.  Helt sikkert noget vi skal eksperimentere med, så der skal nok komme mere fra den kant.

Vanen tro nyder vi en kold øl på toppen.Turen med svævebanen var også en stor oplevelse. Her kom vi op et helt andet sted, ikke et sted vi ikke havde været tidligere, bare ikke hvergang.
Bare nu ikke den store menneskemængde kommer til at ødelægge den særlige stemning der er på “Knolden”.2017 blev også året hvor jeg (Susanne) tog springet. Gennem flere år har jeg set den ene tandemspringer efter den anden, flyve og lande på stranden, men har ikke turdet. I år gjorde jeg det, og det var helt igennem en fantastisk oplevelse.Ferien blev også gensynet med kendte ansigter. Hr. og Fru Cekici, et ganske lille sted hvor vi er kommet gennem de sidste 23 år. Her får man efter vores mening den bedste kebab i Alanya.Også et gensyn med de 2 Bobs, Nehmet og Erol, fra One Love Reggae Bar. Her får vi den bedste kylling i karry. Så god at vi fik et kg. karry med hjem, så det skal der også eksperimenteres med.

Alt i alt en super ferie som vi kan leve højt på længe.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*