Kylling i raki sauce

Kylling i raki sauce, er en af de retter vi fik, da vi var i Tyrkiet. Raki er tyrkernes national drik, og smager i retning af ouzo og pernod. Dette er første forsøg, og vi blev enige om, at den sad lige i skabet. Så her kommer vores version af kylling i raki sauce.

Opskriften er til  2 personer.

2 kyllinge bryst

10 – 15 tørrede abrikoser

Abrikoserne halveres kommes i et glas, overhældes med raki så det dækker. Lad abrikoserne trække i rakien 2 – 3 timer.

Kyllingen skæres i mundrette stykker og steges i oliven olie, på en pande, der er stor nok til at rumme hele retten.

Tilsæt abrikoser og raki, lad varme i gennem og flamber.

Herefter hældes en hvid opbagt sauce over, og det hele varmes godt igennem og smages til.

Her er retten serveret med kartoffelbåde og broccoli buketter.

Velbekomme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*