Stegte sild i eddike

Klip finnerne af sildefileterne. Drys fileterne med lidt salt og peber, lad dem ligge og trække i en ½ times tid.

Vend fileterne i rugmel med lidt salt og peber. Steg fileterne i smør, til de lige er gennemstegte. Lad sildene afkøle til de kun lige er lune.

Lage til ca. 8 sildefileter.

2 dl lager eddike

1 dl vand

1 dl sukker

2 tsk salt

2 tsk peberkorn

2 – 4 laurbærblade

2 bananskalotteløg i ringe

Lagen koges op til sukkeret er smeltet, og stilles til afkøling.

Når både både sild og lage er afkølet. Lægges sildene i et fad og lagen hældes over. Lad sildene trække i lagen 1 døgn.

Serveres på rugbrød gerne med en snaps. Velbekomme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*