For første gang, i rigtig mange år, skal vi ikke være sammen med mine (Susanne) forældre i julen. Så hvad skulle vi gøre med julegaver. Vi blev enige om at give hinanden en luksusmiddag.
Vi startede med italienske bobler, ristet flûtes og trøffelsmør.
Bordet dækkede vi som en stor gave.
Til forret fik vi kød af sne krabbe, med caviar, citron mayonnaise og sprød kartoffelchips.
Hovedretten stod på australsk kobe kød, som vi købte ved Slagter Aalbæk i Farre.
Kødet blev serveret med pommesfrites, svampe rulle, bønner, stegte tomater og kalveglaze.
Til dessert ris a la mande kugler med kirsebærsauce.
En helt igennem super middag, som vi vil huske i rigtig lang tid.
Mange vil sikkert spørge, hvad vi så syntes om kødet. Det er super mørt som oksemørbrad, men med meget mere smag. Er det dyrt? Ja det er dyrt. Er det pengene værd? Ved at at kæle for et andet godt stykke kød, kan man godt komme lige så langt. Det er vores mening.
Leave a Reply