
Vi har kastet os over indisk inspirerede opskrifter. Vindaloo er en af dem.
Vindaloo pasta
5 fed hvidløg
4 cm frisk ingefær
½ tsk stødt kanel
½ tsk stødt nelliker
½ tsk stødt kardemomme
1 tsk stødt koriander
1 tsk gurkemeje
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk chiliflager
1 spsk garam masala
3 spsk æbleeddike
Kom hvidløg, ingefær, krydderier og eddike og lidt vand i en minihakker og kør indtil der er en ensartet pasta. Selvfølgelig kan der bruges hele krydderier, som først ristes og derefter kommes i en morter, men nogen gange må det godt være lidt nemt.
Kødsaucen
600 g oksekød i tern evt. tykkam. Lam, svin eller kylling kan også bruges.
1 lille løg, finthakket
3 spsk koncentreret tomatpuré
½ liter kalvebouillon
olie
salt og friskkværnet peber og sukker

Leave a Reply