Caribisk coleslaw

Coleslaw kan indeholde mange forskellige ingredienser. Her er en som leder tankerne på sol og sommer.

Opskriften er til en pæn stor portion. Salaten kan holde sig frisk, i køleskabet, i en lille uge

1 kg hvidkål

2 gulerødder

1 rødløg

1 rød peber

1 moden mango

½ ananas

1 frisk chili

1½ tsk dijonsennep

1 dl mayonnaise

saften af en appelsin

salt og peber

Snit kålen fint, og kram den godt med salt.

Skær gulerødderne i korte stave. Løget skæres i smalle både, peberfrugten skæres i stave som halveres i længden. Chilien hakkes fint. Ananas og mango skæres i mundrette tern. Det hele kommes i en stor skål, så der er plads til at blande.

Rør en dressing af sennep, mayonnaise, appelsinsaft og frisk kværnet peber. Bland dressingen med salaten. Lad salaten trække på køl i minimum ½ time, inden servering.

Her er salaten serveret med sticky teriyaki kylling. Det er ikke den bedste sammensætning. Salaten gør sig bedst sammen med lidt spicy grill mad. Rigtig god fornøjelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*