Sticky teriyaky kylling

En af Oles absolutte favoritter.

600 g filet af kyllingelår

2 fed hakket hvidløg

3 spsk maizena

2 spsk olie til stegning

1 flaske teriyaki sauce

1 spsk sukker

1 spsk flydende honning

 

300 g broccolini

1 fed hvidløg i skiver

1 spsk olie

1-2 spsk vand

1/4 tsk salt

Ristede sesamfrø

Start med at riste sesamfrø på en tør pande.

Det er meget, meget billigere selv af filetere kyllingelårene, og det er ikke svært, det tager bare lidt tid. Del hver lårfilet i 3 – 4 lige store stykker.

Vend stykkerne i maizena.

Brun kyllingestykkerne ved høj varme på en stor pande. Skru ned til medium varme. Tilsæt hvidløg, teriyaki sauce, sukker og honning. Bland godt sammen og lad retten koge ind, til saucen sætter sig godt om kyllingestykkerne. Rør jævnligt.

Mens kyllingen koger ind, tilberedes broccolini. I en høj pande steges hvidløg i olie til de er lyse brune. Tilsæt broccolini, vand og salt, steg/damp til den ønskede konsistens.

Drys ristet sesam over kyllingen.

Server kyllingen  med broccolini og kogte ris. Velbekomme.

Næste skridt bliver hjemmelavet teriayki sauce.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*