Linsepandekager

Sundere madpandekager med masser af proteiner.

200 g røde linser

4 dl hvedemel

6 dl mælk

1 tsk bagepulver

1 tsk salt

25 g smør

 

Linserne tilberedes som anvist på posen. Lad linserne afkøle.

Smelt smørret på den pande, pandekagerne skal steges på.

Bland bagepulver og salt med hvedemel i en skål.  Tilsæt mælk og de kogte linser. Rør dejen godt sammen, blend den evt.

Rør til sidst det smeltede smør i dejen.

Pandekagerne bages ved middel varme til de er lysebrune, ca. 2 minutter på hver side.
Pandekagerne rulles om det fyld, du har lyst til.
Her pandekagerne fyldt med salat og rejer samt en hjemmerørt thousand island dressing.
Og her er de fyldt med kogt kylling.

Beregn ikke for mange pandekager pr. pers. de mætter meget. Pandekagerne kan fryses.

Rigtig god fornøjelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*