4 pers.
1 stor pose rå tigerrejer
1 bundt bredbladet persille
Tørret chili efter smag
Ca. 20 fed hvidløg
2 dl. olivenolie
Evt. en klump smør
Fremgangsmåde
Panden skal på bordet, så vælg en pæn en af smedejern eller evt. en af lertøj, som kan tåle at stå over ilden.
Pil skallerne af rejerne. Hak persillen groft. Pil ufattelige mængder hvidløgsfed og skær dem i tynde skiver. Varm olien op i en pande til den er meget varm. Kom hvidløgene ved og steg dem et øjeblik til de lige begynder at tage lidt farve. Kom tørrede chilliflager ved og der på rejerne som steges til de er smukt lyserøde. Kom persillen ved og sving evt. en lille klump smør i til sidst. Smag til med salt og server retten øjeblikkelig mens den er rygende varm. Godt brød til at svuppe hvidløgsolien op er nødvendigt. Og masser af kold hvidvin.
Leave a Reply