Porcheret æg
Porcheret æg er altid noget vi er gået uden om, især hvis det har været til gæster. Men på denne måde er det utrolig nemt. […]
Porcheret æg er altid noget vi er gået uden om, især hvis det har været til gæster. Men på denne måde er det utrolig nemt. […]
Onsdag eftermiddag kom Sannes mor og far på besøg, og så er der dømt hygge. Torsdag holdt vi Sankt Hans, i år uden bål, pga. […]
Vi stater ud med halestykket af en fersk laks. Skindet skæres fra og laksen hakkes med kniv. Den hakkede laks blandes med panko rasp, forårsløg, persille, […]
8 pers. Brandade 400 g torskefilet 400 g let melede kartofler 6 – 8 fed hvidløg 2 dl mælk 1 dl olivenolie salt og peber […]
8 pers. Lam 2 lammemørbrad salt og peber 4 skiver toastbrød 2 – 3 spsk. vand olie til stegning Tomater 4 cherrytomater salt og peber […]
Vandbakkelser ca. 70 stk. 3 dl. vand koges op og tilsættes 150 g. smør koges op og tilsættes 180 g mel afkøles 4 æg tilsættes […]
Porreaske Del porren på langs og vask den grundigt. del porren ud i “blade” og læg dem i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen […]
Svinemørbrad Puds mørbraden fri for sener og hinder. Krydr svinemørbraden med salt. Kom olie på panden og varm den op. Brun mørbraden grundigt af på […]
Ingredienser 4 røde og/eller orange peberfrugter i kvarte, uden kerner 4 spsk olivenolie 2 fed hakket hvidløg 20 g mandelsplitter/flager 2 spsk flydende honning 2 […]
Ingredienser 250-300 g chorizo 1 flaske hvidvin 3-4 kviste af hver af rosmarin og timian – fjern de groveste stilke og hak bladene groft […]
Copyright © 2024 | WordPress Theme by MH Themes