Romesco sauce

november 15, 2016 Susanne 0

4 røde peber frugter 2 skiver hvidt daggammelt brød 1 fed hvidløg 100 g ristede mandler lidt tabasco efter temperament 1 tsk. paprika evt. røget […]

Røgede kartofler

november 13, 2016 Susanne 0

Kartoflerne forkoges i ca. 15 minutter. Grillen gøres klar til indirekte varme med røg. De forkogte kartofler kommes på og røges kraftigt i ca. 20 […]

Pulled pork

november 7, 2016 Susanne 0

Rigtig mange har sikkert allerede prøvet at lave pulled pork. Her er vores forslag til trukket gris. Opskriften passer til en nakkefilet. 3 spsk brun […]

Frankfurter

november 2, 2016 Susanne 2

Det kan virke lidt uoverskueligt at gå i gang med selv at tilberede pølser. Men er man først kommet igang vender man aldrig tilbage. Alt […]