
For jer der ikke ved det, er Ole stor tilhænger hotdog. Denne gang kommer inspirationen fra landgangsbrød. Jo mere jo bedre.

Start med at skære en kile ned i brødet. På den måde bliver der plads til fyld og pølse.

Med start nederst i billedet: Brødet er smurt med en dressing, som består af ½ mayonnaise og ½ sweet chilisauce, derefter er det sprødstegt kamsteg med svær, rødkål og agurkesalat. I midten er det en frankfurter med det hele, samt bacon. I den sidste ende, er brødet først smurt med bourbon BBQ sauce, derefter en hjemmelavet frankfurter med chili, coleslaw og gudedrys, som denne gang er udvidet med wasabi nødder.
Her kommer link til frankfurter, coleslaw og gudedrys.
http://detlillegrilleri.dk/?p=1371
http://detlillegrilleri.dk/?p=3071
http://detlillegrilleri.dk/?p=558
Men det er jo kun fantasien, der sætter grænser. Rigtig god fornøjelse.
Leave a Reply