Confiteret rødbeder

600 g rødbeder gerne små

25 g æbleeddike

20 g brun farin

5 fed hvidløg

10 sorte peberkorn

4 – 5 kviste timian

Rapsolie

Skræl rødbederne og kom dem i en bradepande. Rør eddike, brun farin og salt sammen og hæld det over rødbederne.

Dæk rødbederne med olie og tilsæt hvidløgsfed, sort peber og timiankviste. Dæk bradepanden med staniol og stil den i ovnen ved 160 grader i ca. 2 timer, eller  til rødbederne er møre.

Køl rødbederne ned i olien og opbevar dem på køl i olien.

Ved servering: Kom lidt af olien fra bradepanden på en pande og varm den op, kom derefter rødbederne på panden sammen med et hvidløgsfed og timian og steg dem godt af, hele vejen rundt.

Nemt tilbehør, som kan tilberedes i god tid. God fornøjelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*