
1 dåse grønne madagascarpeberkorn, drænet for væde
1 finthakket banan skalotteløg
2 spsk smør
1/2 dl cognac
1 tsk dijonsennep
2 tsk sichuan peberkorn
1 1/2 dl kalve boullion
2 1/2 dl piskefløde
1/2 tsk sukker
1 spsk citronsaft
Lidt kulør
Salt og peber
Smelt smørret i en gryde og svits løget heri. Tilsæt cognac og lad det koge helt ind.
Knus sichuan peber.
Tilsæt 2 – 3 tsk peberkorn, sennep, sukker, sichuan peber og kalveboullion, og lad det simre i 15 min. Kom piskefløden i og lad saucen koge godt ind.
Smag saucen til med salt og peber, citronsaft og giv farv saucen med lidt kulør. Når saucen varmes igennem inden servering. er det en god idé at tillsætte flere grønne peberkorn, det skal der selvfølgelig være plads til i smagen.
Velbekomme.
Leave a Reply