Så kom dagen for det årlige møde med “weber familien”. Denne gang stod der tapas på menuen. I år havde vi lidt mandefald, så vi kunne kun stille op med 8 personer. Det viste sig også at være rigeligt, alle havde nemmelig 3 tapas retter med hver.
Vi startede kl. 12.00 med en lille apetizer, trøffelsmør og ansjoser i trøffelolie, samt dejlig kold rosé. Herefter planlagde vi så resten af dagen, og retterne kom i en lind strøm fra kl. 13.00 til kl. 21.30. Et sandt tapas maraton.
Marineret og grillet rågebryst med perleløg.
Ristet brød med røgede østers og limemayonnaise.
Dådyr spegepølse på bund af ristet rugbrød.
Frøskindsmelon med serranoskinke.
Aubergine med parmesan, ansjos og basilikum.
Kylling med citron og porreaske. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=943
Hvidløgsmarinerede tigerrejer. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=903
Hvidvinsglaseret chorizo med krydderurter. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=919
Vandbakkelser m/aristikokcreme. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=947
Hjemmelavet ispind med nougatis og chokoladeovertræk.
Lammemørbrad i sprød crouton. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=951
Brandade med rød spidskål på toast. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=953
Varmt røget råge bryst på rucola bund.
Fyldte portobellosvampe med pocheret æg. Se opskriften http://detlillegrilleri.dk/?p=892
Dybstegte rejer med pankorasp og tamarindsauce.
Svinemørbrad glaseret med sherry på bagt hvidløgpure og saltbagte kartofler med hvidløgs mayonnaise. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=937
Grillede peberfrugter med honning og mandler. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=934
Røget dådyrkølle med flødepeberrod.
Røget dådyrkølle med æggestand og aparges.
Chicken satay med peanutdip.
Kødboller i tomatsovs. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=915
Vesterhavs-ost og Thybo-ost med syltet havtorn på små knækbrød.
Indbagt is med lakrids marengs.
Der blev arbejdet ude.
Der blev arbejdet inde.
Der blev røget og der blev grillet.
Og som det aller vigtigste, så blev der hygget. Og der var ingen der gik sultne fra bordet. Tak til alle for en helt igennem vellykket dag. Tænk at der kan laves så meget god mad af så mange mennesker i vores lille køkken.
Leave a Reply