Tapas træf

Så kom dagen for det årlige møde med “weber familien”. Denne gang stod der tapas på menuen. I år havde vi lidt mandefald, så vi kunne kun stille op med 8 personer. Det viste sig også at være rigeligt, alle havde nemmelig 3 tapas retter med hver.

Vi startede kl. 12.00 med en lille apetizer, trøffelsmør og ansjoser i trøffelolie, samt dejlig kold rosé. Herefter planlagde vi så resten af dagen, og retterne kom i en lind strøm fra kl. 13.00 til kl. 21.30. Et sandt tapas maraton.

P1160527
Marineret og grillet rågebryst med perleløg.

P1160534

Ristet brød med røgede østers og limemayonnaise.

P1160539

Dådyr spegepølse på bund af ristet rugbrød.

P1160513

Frøskindsmelon med serranoskinke.

P1160568

Aubergine med parmesan, ansjos og basilikum.

P1160574

Kylling med citron og porreaske. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=943

P1160586

Hvidløgsmarinerede tigerrejer. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=903

P1160578

Hvidvinsglaseret chorizo med krydderurter. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=919

P1160588

Vandbakkelser m/aristikokcreme. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=947

P1160677

Hjemmelavet ispind med nougatis og chokoladeovertræk.

P1160607

Lammemørbrad i sprød crouton. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=951

P1160594

Brandade med rød spidskål på toast. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=953

P1160599

Varmt røget råge bryst på rucola bund.

P1160612

Fyldte portobellosvampe med pocheret æg. Se opskriften http://detlillegrilleri.dk/?p=892

P1160617

Dybstegte rejer med pankorasp og tamarindsauce.

P1160644

Svinemørbrad glaseret med sherry på bagt hvidløgpure og saltbagte kartofler med hvidløgs mayonnaise. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=937

P1160629

Grillede peberfrugter med honning og mandler. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=934

P1160635

Røget dådyrkølle med flødepeberrod.

P1160637

Røget dådyrkølle med æggestand og aparges.

P1160650

Chicken satay med peanutdip.

P1160659

Kødboller i tomatsovs. Se opskrift http://detlillegrilleri.dk/?p=915

P1160664

Vesterhavs-ost og Thybo-ost med syltet havtorn på små knækbrød.

P1160675

Indbagt is med lakrids marengs.

tapas 2Der blev arbejdet ude.

tapas 3

Der blev arbejdet inde.

tapas 4

Der blev røget og der blev grillet.

tapas 1

Og som det aller vigtigste, så blev der hygget. Og der var ingen der gik sultne fra bordet. Tak til alle for en helt igennem vellykket dag. Tænk at der kan laves så meget god mad af så mange mennesker i vores lille køkken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*